Recept

Spaghetti met tomatenroomsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nét even anders

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de knoflook en de ui. Stoof ze glazig in hete olijfolie.

  2. 2

    Voeg de tomatenblokjes en rode wijn toe. Breng aan de kook en laat 15 minuten pruttelen op zacht vuur. Roer geregeld om.

  3. 3

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  4. 4

    Roer de kruiden en de room door de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout (en eventueel ook een snuifje suiker).

  5. 5

    Meng met de pasta en werk af met enkele blaadjes basilicum. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met tomatenroomsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Pel en hak de knoflook en de ui. Stoof ze glazig in hete olijfolie.

  2. 2

    Voeg de tomatenblokjes en rode wijn toe. Breng aan de kook en laat 15 minuten pruttelen op zacht vuur. Roer geregeld om.

  3. 3

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  4. 4

    Roer de kruiden en de room door de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout (en eventueel ook een snuifje suiker).

  5. 5

    Meng met de pasta en werk af met enkele blaadjes basilicum. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!