Slaatje met kip en paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Slaatje met kip en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nog een restje kip in de koelkast? Dat wordt zó lekker weggewerkt

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de rode paprika's in reepjes. 

    Snij de sneetjes toastbrood in blokjes.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Bak de kippenbillen krokant aan in olie. 

  3. 3

    Doe de kip, de paprika en het brood in een ovenschaal. Schenk er ruim olie over en kruid met peper en zout. Bak 20 à 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Schep regelmatig om, zo kleuren de broodkorstjes gelijkmatig. Haal de schotel uit de oven en laat even afkoelen.

  5. 5

    Haal het kippenvlees van de bouten. Verdeel de rucola over de borden. Schep er de kip met de paprika en de broodkorstjes bij. Serveer met een lichte dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de rode paprika's in reepjes. 

    Snij de sneetjes toastbrood in blokjes.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Bak de kippenbillen krokant aan in olie. 

  3. 3

    Doe de kip, de paprika en het brood in een ovenschaal. Schenk er ruim olie over en kruid met peper en zout. Bak 20 à 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Schep regelmatig om, zo kleuren de broodkorstjes gelijkmatig. Haal de schotel uit de oven en laat even afkoelen.

  5. 5

    Haal het kippenvlees van de bouten. Verdeel de rucola over de borden. Schep er de kip met de paprika en de broodkorstjes bij. Serveer met een lichte dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.