Zeebaars met krieltjes en olijven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeebaars met krieltjes en olijven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke vis uit de oven

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de krieltjes en snij ze in de lengte in kwarten.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Doe ze in een ovenschaal, samen met de olijven en knoflook. Schenk er ruim genoeg olijfolie
    over en breng op smaak met peper en zout. Hussel alles goed door de olie.

  3. 3

    Zet 30 minuten in de oven en schep tussendoor een paar keer om.

  4. 4

    Haal de schotel uit de oven en leg er de zeebaarsfilets op. Kruid de vis met peper en zout en zet nog 15 à 20 minuten in de oven, tot de vis gaar is.

  5. 5

    Serveer met
    tomatensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de krieltjes en snij ze in de lengte in kwarten.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Doe ze in een ovenschaal, samen met de olijven en knoflook. Schenk er ruim genoeg olijfolie
    over en breng op smaak met peper en zout. Hussel alles goed door de olie.

  3. 3

    Zet 30 minuten in de oven en schep tussendoor een paar keer om.

  4. 4

    Haal de schotel uit de oven en leg er de zeebaarsfilets op. Kruid de vis met peper en zout en zet nog 15 à 20 minuten in de oven, tot de vis gaar is.

  5. 5

    Serveer met
    tomatensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.