Marsepein
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Marsepein

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zelfgemaakt, zoveel lekkerder!

bereiding
  1. 1

    Meng het amandelpoeder met de poedersuiker.

  2. 2

    Klop de eiwitten lichtjes op en roer door het amandelmengsel.

  3. 3

    Besprenkel met enkele druppels citroensap (rozenwater of oranjebloesemwater).

  4. 4

    Strooi wat poedersuiker op een werkvlak en kneed de marsepein tot hij licht en soepel is.

  5. 5

    Wikkel in folie en bewaar koel.

  6. Tip

  7. 6

    Van de marsepein kunnen ook kleine balletjes worden gerold. Bestrooid met wat cacaopoeder zien ze er extra feestelijk uit.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng het amandelpoeder met de poedersuiker.

  2. 2

    Klop de eiwitten lichtjes op en roer door het amandelmengsel.

  3. 3

    Besprenkel met enkele druppels citroensap (rozenwater of oranjebloesemwater).

  4. 4

    Strooi wat poedersuiker op een werkvlak en kneed de marsepein tot hij licht en soepel is.

  5. 5

    Wikkel in folie en bewaar koel.

  6. Tip

  7. 6

    Van de marsepein kunnen ook kleine balletjes worden gerold. Bestrooid met wat cacaopoeder zien ze er extra feestelijk uit.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.