Frambozenbavarois
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frambozenbavarois

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zacht

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Pureer de frambozen pureren en haal ze daarna door een fijne zeef . Meng de frambozenpuree met de suiker en het citroensap.

  2. 2

    Knijp de gelatine uit, los op in een weinig heet water en voeg bij de frambozen. Klop de room stijf en meng met de frambozenmoes. Breng alles in een met olie ingesmeerde vorm en laaten opstijven. Ontvorm de bavarois en versier met frambozen en een muntblaadje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Pureer de frambozen pureren en haal ze daarna door een fijne zeef . Meng de frambozenpuree met de suiker en het citroensap.

  2. 2

    Knijp de gelatine uit, los op in een weinig heet water en voeg bij de frambozen. Klop de room stijf en meng met de frambozenmoes. Breng alles in een met olie ingesmeerde vorm en laaten opstijven. Ontvorm de bavarois en versier met frambozen en een muntblaadje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.