Hollandaisesaus of Hollandse saus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hollandaisesaus of Hollandse saus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ken je sausklassiekers!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pers de citroen. Smelt de boter.

  2. 2

    Laat water, azijn en citroensap inkoken. Voeg één voor één de eidooiers toe op een zacht vuur, onder voortdurend kloppen.

  3. 3

    Voeg in een dun straaltje de gesmolten boter toe. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pers de citroen. Smelt de boter.

  2. 2

    Laat water, azijn en citroensap inkoken. Voeg één voor één de eidooiers toe op een zacht vuur, onder voortdurend kloppen.

  3. 3

    Voeg in een dun straaltje de gesmolten boter toe. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.