Kruidige hazenrug
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruidige hazenrug

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Prik de hazenruggen over de gehele lengte in met de tuinkruiden en breng verder op smaak met peper en zout.

    Hak wat tuinkruiden fijn.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan samen met een flinke klont boter. Laat hierin de hazenruggen rondom mooi kleuren. Draai het vuur iets lager, leg het deksel op de pan en laat nog 15 tot 20 minuten zachtjes verderbraden. Neem het vlees uit de pan en hou warm.

  3. 3

    Ontvet de braadjus en deglaceer met de porto. Roer de wildfond en de room erdoor en laat op hoog vuur indikken. Werk af met klontjes ijskoude boter en wat versgehakte tuinkruiden.

  4. 4

    Snij de hazenruggen in plakjes en overgiet met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Prik de hazenruggen over de gehele lengte in met de tuinkruiden en breng verder op smaak met peper en zout.

    Hak wat tuinkruiden fijn.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan samen met een flinke klont boter. Laat hierin de hazenruggen rondom mooi kleuren. Draai het vuur iets lager, leg het deksel op de pan en laat nog 15 tot 20 minuten zachtjes verderbraden. Neem het vlees uit de pan en hou warm.

  3. 3

    Ontvet de braadjus en deglaceer met de porto. Roer de wildfond en de room erdoor en laat op hoog vuur indikken. Werk af met klontjes ijskoude boter en wat versgehakte tuinkruiden.

  4. 4

    Snij de hazenruggen in plakjes en overgiet met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?