Recept

Paddenstoelensoep met crostini

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker krokant

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen.

    Borstel de
    paddenstoelen schoon en hak ze grof.

    Snipper de sjalot.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook.
    Stoof 400 g paddestoelen kort aan in een scheutje olijfolie.
    Blus met de groentebouillon. Voeg de aardappelen
    toe en laat 15 minuten sudderen.
    Mix de soep glad. Voeg de room toe en
    breng nog even aan de kook. Kruid bij met
    peper en zout.

  3. Crostini

  4. 3

    Rooster de sneetjes brood. Bak de rest van de paddenstoelen
    met de sjalotjes in een klontje
    boter. Roer er de tuinkers door en verdeel
    het mengsel over de toasts.

  5. 4

    Schep de soep in warme kommetjes.
    Bedruppel met olijfolie en serveer met de
    crostini.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Paddenstoelensoep met crostini

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!