Bonenslaatje met tonijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bonenslaatje met tonijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lentefris slaatje

bereiding
  1. 1

    Maak alle groenten schoon. Scheur grote slabladeren in stukjes. Halveer de tomaatjes. Verkruimel de tonijn.

  2. 2

    Kook de twee soorten bonen beetgaar. Laat ze schrikken in ijskoud water en uitlekken.

  3. 3

    Roer een vinaigrette van de olijfolie, de balsamicoazijn, de mosterd en de groentebouillon. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij het brood in blokjes. Pel en pers de knoflook. Verwarm de boter met de knoflook. Bak daarin het brood goudbruin.

  5. 5

    Meng de sla met de tomaten, de twee soorten boontjes, de olijven en de tonijn. Lepel er de vinaigrette over en strooi er de Bananenbeignets met broodcroutons bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak alle groenten schoon. Scheur grote slabladeren in stukjes. Halveer de tomaatjes. Verkruimel de tonijn.

  2. 2

    Kook de twee soorten bonen beetgaar. Laat ze schrikken in ijskoud water en uitlekken.

  3. 3

    Roer een vinaigrette van de olijfolie, de balsamicoazijn, de mosterd en de groentebouillon. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij het brood in blokjes. Pel en pers de knoflook. Verwarm de boter met de knoflook. Bak daarin het brood goudbruin.

  5. 5

    Meng de sla met de tomaten, de twee soorten boontjes, de olijven en de tonijn. Lepel er de vinaigrette over en strooi er de Bananenbeignets met broodcroutons bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.