Bietensap
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bietensap

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker en gezond

bereiding
  1. 1

    Schil de appels en doe ze door de sapcentrifuge.

  2. 2

    Schil de rode bieten. Spoel de radijsjes en de stengels selder.

  3. 3

    Doe alle groenten door de sapcentrifuge. Laat goed koelen in de koelkast. Meet gelijke hoeveelheden af van beide sappen en meng ze.

  4. 4

    Verdeel het sap over glaasjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de appels en doe ze door de sapcentrifuge.

  2. 2

    Schil de rode bieten. Spoel de radijsjes en de stengels selder.

  3. 3

    Doe alle groenten door de sapcentrifuge. Laat goed koelen in de koelkast. Meet gelijke hoeveelheden af van beide sappen en meng ze.

  4. 4

    Verdeel het sap over glaasjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.