Involtini van zwaardvis alla palermitana
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Involtini van zwaardvis alla palermitana

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Typisch Siciliaans

bereiding
  1. 1

    Leg de zwaardvisfilets naast elkaar en kruid ze met peper en zout. Leg op elk stukje vis een plakje gebakken aubergine en daarbovenop een plakje pecorinokaas. Rol de zwaardvis op en wentel de rolletjes in de bloem.

  2. 2

    Bak de rolletjes in een pan met wat olijfolie, blus met witte wijn en voeg de aubergine en kerstomaatjes toe. Wacht zo’n 15 minuten tot de vis gaar is, haal de rolletjes dan uit de pan.

  3. 3

    Voeg nog een kopje visbouillon, gehakte dille, basilicum, oregano, peper en zout toe en laat verder pruttelen.

  4. 4

    Schik de vis op de borden en serveer de saus erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Leg de zwaardvisfilets naast elkaar en kruid ze met peper en zout. Leg op elk stukje vis een plakje gebakken aubergine en daarbovenop een plakje pecorinokaas. Rol de zwaardvis op en wentel de rolletjes in de bloem.

  2. 2

    Bak de rolletjes in een pan met wat olijfolie, blus met witte wijn en voeg de aubergine en kerstomaatjes toe. Wacht zo’n 15 minuten tot de vis gaar is, haal de rolletjes dan uit de pan.

  3. 3

    Voeg nog een kopje visbouillon, gehakte dille, basilicum, oregano, peper en zout toe en laat verder pruttelen.

  4. 4

    Schik de vis op de borden en serveer de saus erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.