Recept

Zalm in papillot met appelkappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak deze papillot in de oven of leg hem op de hete barbecue

bereiding
  1. 1

    Spoel de zalmfilets en dep ze droog.

    Knip 4 stukken bakpapier van 35 x 35 cm. Leg op elk vel een stuk zalm.

    Spoel de tomaten, snij ze in plakjes en kruid ze met peper en zout.

    Snij de lente-uitjes in ringen.

    Hak de basilicum fijn.

    Ris de blaadjes van de tijmtakjes.

    Snij de steeltjes van de appelkappertjes en snij ze door.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Verdeel de tomaten, lente-ui, basilicum, tijm en de kappertjes over de zalm en sprenkel er wat olijfolie over. Kruid licht met peper en zout.

  3. 3

    Vouw de papillotten dicht. Zet ze op een bakplaat in de oven en laat de zalm in 20 minuten gaar worden.

  4. 4

    Serveer met stokbrood of een aardappel in de schil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm in papillot met appelkappertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!