Zalm in papillot met appelkappertjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalm in papillot met appelkappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak deze papillot in de oven of leg hem op de hete barbecue

bereiding
  1. 1

    Spoel de zalmfilets en dep ze droog.

    Knip 4 stukken bakpapier van 35 x 35 cm. Leg op elk vel een stuk zalm.

    Spoel de tomaten, snij ze in plakjes en kruid ze met peper en zout.

    Snij de lente-uitjes in ringen.

    Hak de basilicum fijn.

    Ris de blaadjes van de tijmtakjes.

    Snij de steeltjes van de appelkappertjes en snij ze door.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Verdeel de tomaten, lente-ui, basilicum, tijm en de kappertjes over de zalm en sprenkel er wat olijfolie over. Kruid licht met peper en zout.

  3. 3

    Vouw de papillotten dicht. Zet ze op een bakplaat in de oven en laat de zalm in 20 minuten gaar worden.

  4. 4

    Serveer met stokbrood of een aardappel in de schil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de zalmfilets en dep ze droog.

    Knip 4 stukken bakpapier van 35 x 35 cm. Leg op elk vel een stuk zalm.

    Spoel de tomaten, snij ze in plakjes en kruid ze met peper en zout.

    Snij de lente-uitjes in ringen.

    Hak de basilicum fijn.

    Ris de blaadjes van de tijmtakjes.

    Snij de steeltjes van de appelkappertjes en snij ze door.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Verdeel de tomaten, lente-ui, basilicum, tijm en de kappertjes over de zalm en sprenkel er wat olijfolie over. Kruid licht met peper en zout.

  3. 3

    Vouw de papillotten dicht. Zet ze op een bakplaat in de oven en laat de zalm in 20 minuten gaar worden.

  4. 4

    Serveer met stokbrood of een aardappel in de schil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.