Varkensfilet met gnocchi
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensfilet met gnocchi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Traditioneel Italiaans

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Kruid het vlees met peper en zout. Schroei het rondom dicht in olijfolie. Neem het uit de pan, bestrijk het met mosterd en leg het in een ovenschaal.

  2. 2

    Meng de sinaasappelschil, de pijnboompitten, de tijm en de peterselie. Bedek er het vlees mee. Zet 30 tot 35 minuten in de oven.

  3. 3

    Snipper de knoflook en fruit in olijfolie. Voeg de tomatenblokjes en -puree toe en laat 5 minuten sudderen. Breng op smaak met honing, citroensap en zout. Hou warm.

  4. 4

    Haal het vlees uit de oven en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Bereid ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. 5

    Serveer de gnocchi, de tomatensaus en het vlees. Bestrooi met vers gemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Kruid het vlees met peper en zout. Schroei het rondom dicht in olijfolie. Neem het uit de pan, bestrijk het met mosterd en leg het in een ovenschaal.

  2. 2

    Meng de sinaasappelschil, de pijnboompitten, de tijm en de peterselie. Bedek er het vlees mee. Zet 30 tot 35 minuten in de oven.

  3. 3

    Snipper de knoflook en fruit in olijfolie. Voeg de tomatenblokjes en -puree toe en laat 5 minuten sudderen. Breng op smaak met honing, citroensap en zout. Hou warm.

  4. 4

    Haal het vlees uit de oven en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Bereid ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. 5

    Serveer de gnocchi, de tomatensaus en het vlees. Bestrooi met vers gemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.