Recept

Aardappelsalade met appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker knapperig slaatje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen. Spoel de appels en snij ze in reepjes. Besprenkel ze meteen met citroensap, tegen het verkleuren. Snij het hart van een witte selder in reepjes. Halveer 1 kleine ui en snij in plakjes. Snij de boterhamworst in reepjes. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kook de aardappelen gedurende 12 minuten. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Snij ze in plakjes en bak ze in 2 eetlepels zonnebloemolie goudbruin. Laat ze de oven 10 minuten verder garen en daarna afkoelen.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten. Kruid met peper en zout.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met appel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!