Puree van aardperen met Parmezaanse kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Puree van aardperen met Parmezaanse kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een aardpeer smaakt nootachtig, een beetje zoals artisjok en je kan hem zowel rauw als gekookt op tafel zetten

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Maak een marinade van 1 el olijfolie, de knoflook, de tijm en de rozemarijn. Kruid met zout en peper.

  2. 2

    Roer de stukken aardpeer door de geurige marinade tot ze helemaal bedekt zijn. Haal ze uit de marinade en spreid ze in één laag uit over een bakplaat.

  3. 3

    Rooster ze 20 minuten. Vul de kom van de keukenmachine met de geroosterde aardperen, de Parmezaanse kaas en de bladpeterselie. Voeg zout en peper toe. Mix de aardperen tot een smeuïge pasta. Proef en breng eventueel nog wat op smaak met zout en peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Maak een marinade van 1 el olijfolie, de knoflook, de tijm en de rozemarijn. Kruid met zout en peper.

  2. 2

    Roer de stukken aardpeer door de geurige marinade tot ze helemaal bedekt zijn. Haal ze uit de marinade en spreid ze in één laag uit over een bakplaat.

  3. 3

    Rooster ze 20 minuten. Vul de kom van de keukenmachine met de geroosterde aardperen, de Parmezaanse kaas en de bladpeterselie. Voeg zout en peper toe. Mix de aardperen tot een smeuïge pasta. Proef en breng eventueel nog wat op smaak met zout en peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.