• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Macaroni met bloemkool en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere veggie pasta

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. 2

    Verdeel de broccoli en bloemkool in roosjes. Blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Giet af en spoel onder ijskoud water.

  3. 3

    Kook de macaroni beetgaar. Giet af en meng met de groenten. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Meng de yoghurt met de room, de eieren, de kaas en het paprikapoeder. Kruid met peper (en eventueel zout).

  5. 5

    Beboter een ovenschaal. Schep er de pasta en de groenten in. Lepel er de kaassaus over. Zet 25 minuten in de oven, tot er een mooi goudgeel korstje op zit.

  6. 6

    Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Strooi ze voor het serveren over de macaroni.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. 2

    Verdeel de broccoli en bloemkool in roosjes. Blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Giet af en spoel onder ijskoud water.

  3. 3

    Kook de macaroni beetgaar. Giet af en meng met de groenten. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Meng de yoghurt met de room, de eieren, de kaas en het paprikapoeder. Kruid met peper (en eventueel zout).

  5. 5

    Beboter een ovenschaal. Schep er de pasta en de groenten in. Lepel er de kaassaus over. Zet 25 minuten in de oven, tot er een mooi goudgeel korstje op zit.

  6. 6

    Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Strooi ze voor het serveren over de macaroni.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.