Zoete aardappelen met mosterd en honing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zoete aardappelen met mosterd en honing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel aardappelrecept. Perfect te combineren met het geglaceerd hammetje.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. 2

    Borstel de aardappelen schoon. Halveer ze in de lengte en snij de helften in partjes van 2 cm dik.

  3. 3

    Meng de honing met de mosterd en de verse rozemarijn in een grote kom. Schep de aardappelpartjes erdoor. Verdeel ze over twee ondiepe bakblikken en bak ze onafgedekt 1 uur, of tot de partjes helemaal gekaramelliseerd zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. 2

    Borstel de aardappelen schoon. Halveer ze in de lengte en snij de helften in partjes van 2 cm dik.

  3. 3

    Meng de honing met de mosterd en de verse rozemarijn in een grote kom. Schep de aardappelpartjes erdoor. Verdeel ze over twee ondiepe bakblikken en bak ze onafgedekt 1 uur, of tot de partjes helemaal gekaramelliseerd zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.