Stoofvlees met mosterd en bier

  • 150 min
  • Makkelijk
  • Goedkoop
  • Belgisch
  • Hoofdgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Verhit boter in een pan en schroei het vlees rondom dicht. Schep het uit de pan en zet even opzij.

  2. Fruit in dezelfde pan de ui in wat extra boter. Doe er het vlees weer bij en de laurier. Kruid met peper en zout.

  3. Overgiet met het bier en leg er de besmeerde boterhammen in. Laat 2 à 3 uur heel zachtjes stoven, tot het vlees goed mals is. Serveer met verse frietjes of een boterham.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Stoofvlees

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Stoofvlees

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Stoofvlees

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Stoverij met speculaas

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Runderstoofpotje met witloofsalade