Gevuld varkensgebraad
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevuld varkensgebraad

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een vulling van camembert, kruiden en noten.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kruid het varkensgebraad met peper, zout en nootmuskaat. Braad het vlees kort rondom aan in boter en/of olie. Laat het wat afkoelen. Snij het in vingerdikke plakken, zonder ze helemaal los te snijden.

  3. 3

    Snij de camembert in plakjes. Kruid ze met tijm en rozemarijn. Stop de plakjes kaas tussen de vleesplakken.

  4. 4

    Leg het gebraad in een ovenschaal en besprenkel het met wat olie of gesmolten boter. Leg er de laurier bij en bestrooi met de noten. Zet 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kruid het varkensgebraad met peper, zout en nootmuskaat. Braad het vlees kort rondom aan in boter en/of olie. Laat het wat afkoelen. Snij het in vingerdikke plakken, zonder ze helemaal los te snijden.

  3. 3

    Snij de camembert in plakjes. Kruid ze met tijm en rozemarijn. Stop de plakjes kaas tussen de vleesplakken.

  4. 4

    Leg het gebraad in een ovenschaal en besprenkel het met wat olie of gesmolten boter. Leg er de laurier bij en bestrooi met de noten. Zet 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.