Gevulde aubergines met feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde aubergines met feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aubergine op z'n Grieks.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Spoel de aubergines en halveer ze in de lengte. Haal er zoveel mogelijk vruchtvlees uit, zonder de schil te beschadigen. Snij het uitgehaalde vruchtvlees klein.

  3. 3

    Verkruimel de feta. Snipper de bieslook. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  4. 4

    Meng de auberginepulp met de feta, de tomaten, de bieslook en 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel het mengsel over de aubergines. Besprenkel ze met olijfolie. Zet de gevulde aubergines 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Spoel de aubergines en halveer ze in de lengte. Haal er zoveel mogelijk vruchtvlees uit, zonder de schil te beschadigen. Snij het uitgehaalde vruchtvlees klein.

  3. 3

    Verkruimel de feta. Snipper de bieslook. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  4. 4

    Meng de auberginepulp met de feta, de tomaten, de bieslook en 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel het mengsel over de aubergines. Besprenkel ze met olijfolie. Zet de gevulde aubergines 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.