• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige chocoladefondue met steranijs en kaneel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie of op halve kracht in de microgolfoven. Roer er de room door en voeg de sternanijs, kaneel en chili toe. Laat 1 uur rusten.

  2. 2

    Schil de ananas en snij in stukken. Snij ook de cake en banaan in stukken. Spoel de aardbeien. Verwarm het chocolademengsel opnieuw tot 70°C. Serveer met de stukken fruit en cake.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tags:

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie of op halve kracht in de microgolfoven. Roer er de room door en voeg de sternanijs, kaneel en chili toe. Laat 1 uur rusten.

  2. 2

    Schil de ananas en snij in stukken. Snij ook de cake en banaan in stukken. Spoel de aardbeien. Verwarm het chocolademengsel opnieuw tot 70°C. Serveer met de stukken fruit en cake.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tags:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.