Pasta met mozzarella en pancetta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta met mozzarella en pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de pasta met de uisnippers in een kookpot en schenk er 1,5 l water bij. Voeg er de takjes oregano aan toe en breng aan de kook. Schep regelmatig om. Kook de pasta beetgaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Schep er de laatste 2 minuten de mozzarella en pancetta door.

  3. 3

    Breng op smaak met peper en zout, en wat gerookt paprikapoeder. Werk af met basilicum en rucola. Serveer met de parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de pasta met de uisnippers in een kookpot en schenk er 1,5 l water bij. Voeg er de takjes oregano aan toe en breng aan de kook. Schep regelmatig om. Kook de pasta beetgaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Schep er de laatste 2 minuten de mozzarella en pancetta door.

  3. 3

    Breng op smaak met peper en zout, en wat gerookt paprikapoeder. Werk af met basilicum en rucola. Serveer met de parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.