Kalfsblanquette
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsblanquette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Breng de kalfsfond aan de kook met het kruidentuiltje. Voeg het vlees toe en laat afgedekt 35 tot 40 minuten sudderen.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de wortelen in stukken. Snij de selder in boogjes. Snij de lente-uitjes in ringen, hou wit en groen apart. Snij de champignons in kwartjes.

  3. 3

    Gaar de paddenstoelen in een scheutje citroensap. Kruid met peper en zout. Kook de wortelen, de selder en het wit van de lente-ui beetgaar in gezouten water.

  4. 4

    Schep het vlees uit de pan en verwijder het kruidentuiltje. Laat het vocht inkoken tot de helft. Voeg de room toe en laat even indikken. Schep het vlees en de groenten bij in de pan. Warm nog even door. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Werk af met het groen van de lente-ui.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de kalfsfond aan de kook met het kruidentuiltje. Voeg het vlees toe en laat afgedekt 35 tot 40 minuten sudderen.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de wortelen in stukken. Snij de selder in boogjes. Snij de lente-uitjes in ringen, hou wit en groen apart. Snij de champignons in kwartjes.

  3. 3

    Gaar de paddenstoelen in een scheutje citroensap. Kruid met peper en zout. Kook de wortelen, de selder en het wit van de lente-ui beetgaar in gezouten water.

  4. 4

    Schep het vlees uit de pan en verwijder het kruidentuiltje. Laat het vocht inkoken tot de helft. Voeg de room toe en laat even indikken. Schep het vlees en de groenten bij in de pan. Warm nog even door. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Werk af met het groen van de lente-ui.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.