Gegrild kalkoenlapje met rucola en witte bonen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrild kalkoenlapje met rucola en witte bonen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Maak in een schaal een marinade van de wijnazijn, de knoflook en twee eetlepels olijfolie. Breng op smaak met de rozemarijn, peper en zout. Voeg de kalkoenlapjes toe. Zet afgedekt 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de bonen en de rucola en laat goed uitlekken. Pel de ui en snij in ringen.

  3. 3

    Meng de mosterd met twee eetlepels olijfolie, peper en zout. Doe er de bonen, rucola en ui bij en roer om.

  4. 4

    Haal de kalkoenlapjes uit de marinade. Bak ze aan beide kanten goudbruin en gaar in een scheutje olijfolie.

  5. 5

    Verdeel het vlees over de borden en serveer met de rucola-bonensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Maak in een schaal een marinade van de wijnazijn, de knoflook en twee eetlepels olijfolie. Breng op smaak met de rozemarijn, peper en zout. Voeg de kalkoenlapjes toe. Zet afgedekt 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de bonen en de rucola en laat goed uitlekken. Pel de ui en snij in ringen.

  3. 3

    Meng de mosterd met twee eetlepels olijfolie, peper en zout. Doe er de bonen, rucola en ui bij en roer om.

  4. 4

    Haal de kalkoenlapjes uit de marinade. Bak ze aan beide kanten goudbruin en gaar in een scheutje olijfolie.

  5. 5

    Verdeel het vlees over de borden en serveer met de rucola-bonensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.