Recept

Gestoofde nectarines met mascarponeroom

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij het vanillestukje overlangs door en schraap er het merg uit. Meng met de mascarpone en de room. Klop het mengsel op en zet in de diepvriezer.

  2. 2

    Snij de nectarines dormidden en ontpit ze. Snij ze in partjes.

  3. 3

    Meng de suiker met het citroensap en de honing. Doe er de nectarines in en schep om.

  4. 4

    Smelt de boter in een pan en stoof er de nectarines is met de marinade. Laat 5 minuten karamelliseren op hoog vuur.

  5. 5

    Verdeel de nectarines met hun kookvocht over borden. Schep er wat van de ijskoude mascarponeroom op. Werk af met basilicum en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gestoofde nectarines met mascarponeroom

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!