Pavlova met passievruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pavlova met passievruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 110°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Klop de eiwitten tot sneeuw met een snuifje zout en voeg er beetje bij beetje de griessuiker aan toe.

  3. 3

    Doe er de azijn bij, het vanille-extract en het maïszetmeel en meng voorzichtig. Verdeel de meringue in vier cirkelvormige porties over het bakpapier. Bestrooi met noten en bak 1 à 1.15 uur in de oven. Zet de oven uit en laat de meringues afkoelen.

  4. 4

    Klop de slagroom op met de bloemsuiker. Snij de passievruchten doormidden en lepel ze uit met een koffielepeltje.

  5. 5

    Leg de meringues op borden, duw ze in het midden lichtjes in en verdeel er de slagroom en de passievrucht over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 110°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Klop de eiwitten tot sneeuw met een snuifje zout en voeg er beetje bij beetje de griessuiker aan toe.

  3. 3

    Doe er de azijn bij, het vanille-extract en het maïszetmeel en meng voorzichtig. Verdeel de meringue in vier cirkelvormige porties over het bakpapier. Bestrooi met noten en bak 1 à 1.15 uur in de oven. Zet de oven uit en laat de meringues afkoelen.

  4. 4

    Klop de slagroom op met de bloemsuiker. Snij de passievruchten doormidden en lepel ze uit met een koffielepeltje.

  5. 5

    Leg de meringues op borden, duw ze in het midden lichtjes in en verdeel er de slagroom en de passievrucht over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.