Recept

Vispannetje met wortel onder bladerdeeg

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker krokant

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de groenten schoon en snij in blokjes.

  2. 2

    Snij de zalm en de kabeljauw in blokjes. Verwarm de visbouillon en pocheer er de visblokjes in gaar. Giet af en laat uitlekken.

  3. 3

    Smelt een klontje boter in een stoofpan en doe er de wortelen, selder en prei bij. Stoof zachtjes gaar. Schenk er na enkele minuten de room en mosterd bij en roer tot een smeuïge saus. Kruid met peper en zout. Bind de saus met de maïzena. Laat op een zacht vuur sudderen tot alle groenten beetgaar zijn.

  4. 4

    Beboter een hoge, ovale ovenschotel. Leg er de visblokjes in en overgiet ze met de saus. Bestrooi met de garnalen en de peterselie.

  5. 5

    Ontrol het bladerdeeg en bedek er de visschotel mee. Druk het goed aan tegen randen en snij het overtollige deeg weg. Bestrijk met de losgeklopte eidooier en prik een gaatje in het midden. Zet 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vispannetje met wortel onder bladerdeeg

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!