Recept

Gin-tonic jelly met citroensorbet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verfrissend tussendoortje dat niet misstaat op je kerstdiner!

bereiding
  1. 1

    Smelt de suiker in 100 ml water tot hij helemaal is opgelost. Week de gelatine in koud water.

  2. 2

    Meng de gin met het suikerwater en roer er de uitgeknepen gelatine, het limoensap en de frambozen door. Giet in een plastic bakje en laat 2 à 3 uur opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Haal net voor het serveren de gin jelly uit de koelkast. Maak los met een vork en verdeel ‘n bodempje over cocktailglazen.

  4. 4

    Leg er een bolletje citroensorbet en enkele kleine muntblaadjes op, en giet er aan tafel de tonic bij.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gin-tonic jelly met citroensorbet

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!