Recept

Gin-tonic jelly met citroensorbet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verfrissend tussendoortje dat niet misstaat op je kerstdiner!

bereiding
  1. 1

    Smelt de suiker in 100 ml water tot hij helemaal is opgelost. Week de gelatine in koud water.

  2. 2

    Meng de gin met het suikerwater en roer er de uitgeknepen gelatine, het limoensap en de frambozen door. Giet in een plastic bakje en laat 2 à 3 uur opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Haal net voor het serveren de gin jelly uit de koelkast. Maak los met een vork en verdeel ‘n bodempje over cocktailglazen.

  4. 4

    Leg er een bolletje citroensorbet en enkele kleine muntblaadjes op, en giet er aan tafel de tonic bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gin-tonic jelly met citroensorbet

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!