Cannelloni met zalm en doperwtjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cannelloni met zalm en doperwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de erwtjes 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water en laat ze uitlekken.

  2. 2

    Snij de zalmfilet in stukjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  3. 3

    Meng de zalm met de tomaatblokjes en de erwtjes. Kruid met peper en zout. Leg op ieder lasagnevel wat van de vulling en rol op tot cannellonirolletjes.

  4. 4

    Neem 4 ovenschaaltjes en leg in elk schaaltje drie rolletjes. Roer de ricotta los in de bouillon. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  5. 5

    Lepel de saus over de cannelloni. Zet de schaaltjes 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de erwtjes 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water en laat ze uitlekken.

  2. 2

    Snij de zalmfilet in stukjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  3. 3

    Meng de zalm met de tomaatblokjes en de erwtjes. Kruid met peper en zout. Leg op ieder lasagnevel wat van de vulling en rol op tot cannellonirolletjes.

  4. 4

    Neem 4 ovenschaaltjes en leg in elk schaaltje drie rolletjes. Roer de ricotta los in de bouillon. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  5. 5

    Lepel de saus over de cannelloni. Zet de schaaltjes 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.