Recept

Gestoomde zeebarbeel met gember

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de bladeren van de paksoi los en verwijder het harde stronkje onderaan. Spoel in ruim water en droog ze in de slazwierder.

  2. 2

    Snij zowel het groen als het wit van de lente-uitjes in grove schuine stukken. Stoof ze kort aan in 1 eetlepel olie.

  3. 3

    Spoel de chilipeper en verwijder de zaadjes. Snij hem in ringetjes.

  4. 4

    Schil de gemberwortel en snij in dunne staafjes. Vermeng met de chilipeper en met de rest van de olie.

  5. 5

    Leg een vel bakpapier in 4 kleine stoommandjes. Leg in ieder mandje enkele paksoibladeren. Kruid de vis met peper en zout en leg hem op de paksoi. Schep er de gestoofde lente-ui op en lepel er de kruidenolie bij.

  6. 6

    Laat 10 minuten stomen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gestoomde zeebarbeel met gember

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!