Aspergesalade met scampi’s
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aspergesalade met scampi’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de witte asperges en breek de harde uiteinden af. Breek van de groene alleen de harde uiteinden af. Snij de asperges in stukken. Kook ze 6 tot 8 minuten in licht gezouten water, laat schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Maak de radijsjes schoon en snij ze in plakjes. Spoel de veldsla en de sla.

  3. 3

    Maak de scampi’s schoon. Bak ze kort in olijfolie. Kruid met cayennepeper en zout.

  4. 4

    Meng de blaadjes van de tuinkers met het citroensap, de mosterd en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng alle ingrediënten voor de salade en serveer met de dressing. Lekker met toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de witte asperges en breek de harde uiteinden af. Breek van de groene alleen de harde uiteinden af. Snij de asperges in stukken. Kook ze 6 tot 8 minuten in licht gezouten water, laat schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Maak de radijsjes schoon en snij ze in plakjes. Spoel de veldsla en de sla.

  3. 3

    Maak de scampi’s schoon. Bak ze kort in olijfolie. Kruid met cayennepeper en zout.

  4. 4

    Meng de blaadjes van de tuinkers met het citroensap, de mosterd en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng alle ingrediënten voor de salade en serveer met de dressing. Lekker met toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.