Boerenomelet met chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Boerenomelet met chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaat, snij in dunne partjes. Maak de champignons schoon en snij in vieren. Snij de chorizo in fijne plakjes en de lente-ui in fijne ringen.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room en peterselie, kruid met peper, zout en wat cayennepeper.

  3. 3

    Smelt wat boter in een grote pan. Bak de aardappelplakjes, de champignons en de chorizoworst. Voeg de erwtjes toe. Giet er het eimengsel over en bak tot een smeuïge omelet.

  4. 4

    Leg er de tomatenpartjes bij. Bestrooi met kaas, laat even smelten en serveer.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaat, snij in dunne partjes. Maak de champignons schoon en snij in vieren. Snij de chorizo in fijne plakjes en de lente-ui in fijne ringen.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room en peterselie, kruid met peper, zout en wat cayennepeper.

  3. 3

    Smelt wat boter in een grote pan. Bak de aardappelplakjes, de champignons en de chorizoworst. Voeg de erwtjes toe. Giet er het eimengsel over en bak tot een smeuïge omelet.

  4. 4

    Leg er de tomatenpartjes bij. Bestrooi met kaas, laat even smelten en serveer.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.