Minipizza’s met gerookte zalm en zure room
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Minipizza’s met gerookte zalm en zure room

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de rode biet met behulp van een mandoline in flinterdunne plakjes.

  2. 2

    Snij met een uitsteekvormpje of kleine dresseerring rondjes uit het pizzadeeg. Prik er gaatjes in en bestrijk met zure room. Leg er de flinterdunne biet op en besprenkel met enkele druppels olijfolie en de tijmblaadjes. Kruid met peper en zout en schuif ze 10 minuten in de voorverwarmde oven tot de bodems goudbruin en gaar zijn.

  3. 3

    Werk de pizza’s af met ’n plakje gerookte zalm, enkele takjes waterkers en citroensap naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de rode biet met behulp van een mandoline in flinterdunne plakjes.

  2. 2

    Snij met een uitsteekvormpje of kleine dresseerring rondjes uit het pizzadeeg. Prik er gaatjes in en bestrijk met zure room. Leg er de flinterdunne biet op en besprenkel met enkele druppels olijfolie en de tijmblaadjes. Kruid met peper en zout en schuif ze 10 minuten in de voorverwarmde oven tot de bodems goudbruin en gaar zijn.

  3. 3

    Werk de pizza’s af met ’n plakje gerookte zalm, enkele takjes waterkers en citroensap naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.