Gevulde aardappel met spek en ei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde aardappel met spek en ei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartige aardappel

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen goed schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water.

  2. 2

    Snij er in de lengte een kapje af en haal ze met een lepeltje zoveel mogelijk uit. Prak het kruim met een vork, hou de aardappelen warm onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Bak het spek knapperig in een pan met antiaanbaklaag. Zet het even aan de kant. Giet het spekvet weg.

  4. 4

    Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Verwarm een likje olijfolie (of een klontje boter) in de spekpan. Giet er de eieren bij en bak een smeuïg roerei.

  5. 5

    Vermeng de spekblokjes en het aardappelkruim met het ei. Vul er de aardappelen mee.

  6. 6

    Werk af met een plukje groen en dien op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen goed schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water.

  2. 2

    Snij er in de lengte een kapje af en haal ze met een lepeltje zoveel mogelijk uit. Prak het kruim met een vork, hou de aardappelen warm onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Bak het spek knapperig in een pan met antiaanbaklaag. Zet het even aan de kant. Giet het spekvet weg.

  4. 4

    Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Verwarm een likje olijfolie (of een klontje boter) in de spekpan. Giet er de eieren bij en bak een smeuïg roerei.

  5. 5

    Vermeng de spekblokjes en het aardappelkruim met het ei. Vul er de aardappelen mee.

  6. 6

    Werk af met een plukje groen en dien op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.