Kruidige aardappelsalade met eitjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruidige aardappelsalade met eitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in gezouten water en giet af.

  2. 2

    Breng water aan de kook en kook de eitjes 9 minuten (of 10 als ze uit de koelkast komen) en laat ze afkoelen onder koud water. Snipper de bladpeterelie en de kervel fijn. Pel de ui en snij ze in fijne reepjes. Hak de augurken in stukjes. Pel de eieren en snij ze in kwartjes.

  3. 3

    Meng de aardappelen met de mayonaise, het citroensap, wat peper, de stukjes augurk, de kappertjes, de peterselie, de kervel en de tuinkers. Voeg dan de kwartjes ei toe en werk af met de rode ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in gezouten water en giet af.

  2. 2

    Breng water aan de kook en kook de eitjes 9 minuten (of 10 als ze uit de koelkast komen) en laat ze afkoelen onder koud water. Snipper de bladpeterelie en de kervel fijn. Pel de ui en snij ze in fijne reepjes. Hak de augurken in stukjes. Pel de eieren en snij ze in kwartjes.

  3. 3

    Meng de aardappelen met de mayonaise, het citroensap, wat peper, de stukjes augurk, de kappertjes, de peterselie, de kervel en de tuinkers. Voeg dan de kwartjes ei toe en werk af met de rode ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.