Carta di musica
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carta di musica

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kneed de bloem met het griesmeel en het water tot een glad, elastisch deeg. Verdeel in 20 stuks en druk telkens een beetje plat. Bestrooi elk stuk deeg met een eetlepel rozemarijn en een beetje zeezout. Haal vervolgens elk stuk deeg enkele keren door de pastamachine (van de grootste naar de kleinste stand). Leg de platte schijven naast elkaar op bakplaten. Bak in verschillende porties telkens 4 à 5 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.

  2. 2

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kneed de bloem met het griesmeel en het water tot een glad, elastisch deeg. Verdeel in 20 stuks en druk telkens een beetje plat. Bestrooi elk stuk deeg met een eetlepel rozemarijn en een beetje zeezout. Haal vervolgens elk stuk deeg enkele keren door de pastamachine (van de grootste naar de kleinste stand). Leg de platte schijven naast elkaar op bakplaten. Bak in verschillende porties telkens 4 à 5 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.

  2. 2

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.