Munt-meloensangria met eetbare rozenblaadjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Munt-meloensangria met eetbare rozenblaadjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een frisse variant op sangria.

bereiding
  1. 1

    Maak de meloenbolletjes (met een speciale uitsteker) op voorhand en vries ze in.

  2. 2

    Meng de honing met het limoensap en de grappa. Voeg dan de wijn toe en bewaar ijskoud in de koelkast.

  3. 3

    Voeg net voor het serveren het bruiswater, de eetbare rozenblaadjes, de limoenplakjes en de munt toe. Werk het aperitief af met de meloenbolletjes en ijsblokjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de meloenbolletjes (met een speciale uitsteker) op voorhand en vries ze in.

  2. 2

    Meng de honing met het limoensap en de grappa. Voeg dan de wijn toe en bewaar ijskoud in de koelkast.

  3. 3

    Voeg net voor het serveren het bruiswater, de eetbare rozenblaadjes, de limoenplakjes en de munt toe. Werk het aperitief af met de meloenbolletjes en ijsblokjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.