Recept

Spaghetti carbonara

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de spaghetti gaar in gezouten water. Giet af.

  2. 2

    Bak het spek in een pan met antiaanbaklaag zonder extra vetstof. Laat de blokjes uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook, stoof aan in wat olijfolie. Voeg er de spekblokjes en de room aan toe, breng op smaak met peper.

  4. 4

    Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden. Maak de eieren schoon met een keukenpapiertje gedrenkt in azijn. Splits ze, bewaar de eiwitten voor een ander gerecht. Zet op elk bord een eidooier in een halve eierschaal. Kruid met versgemalen peper. Werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti carbonara

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!