Mini-pavlova’s met bramen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mini-pavlova’s met bramen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Beleg een bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 100°C. Klop de eiwitten stijf en voeg geleidelijk de suiker toe. Schep er dan het maïszetmeel en de balsamico door. Strooi 1 eetlepel van de cacao op het eiwit en meng tot een glad geheel. Vermeng 1/3 van de meringue met de rest van de cacao. Spatel dit kort door de rest van het eiwitmengsel, zodat je een mooi marmereffect krijgt.

  2. 2

    Maak nu cirkels van de meringue op bakpapier, telkens van ongeveer 7 cm doorsnee, en zet ze 1 uur in de oven. Laat ze even afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Klop voor de afwerking de room op en voeg tijdens het kloppen de suiker toe. Serveer de pavlova’s met de zoete room en verse bramen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Beleg een bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 100°C. Klop de eiwitten stijf en voeg geleidelijk de suiker toe. Schep er dan het maïszetmeel en de balsamico door. Strooi 1 eetlepel van de cacao op het eiwit en meng tot een glad geheel. Vermeng 1/3 van de meringue met de rest van de cacao. Spatel dit kort door de rest van het eiwitmengsel, zodat je een mooi marmereffect krijgt.

  2. 2

    Maak nu cirkels van de meringue op bakpapier, telkens van ongeveer 7 cm doorsnee, en zet ze 1 uur in de oven. Laat ze even afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Klop voor de afwerking de room op en voeg tijdens het kloppen de suiker toe. Serveer de pavlova’s met de zoete room en verse bramen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.