Recept

Chocoladetruffels met kokos

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Breng de room tot tegen het kookpunt en schenk er kokend heet water bij 300 gram van de geraspte donkere chocolade. Roer tot de chocolade volledig gesmolten is.

  2. 2

    Laat het mengsel afkoelen. Schep het in een spuitzak met gladde tuit.

  3. 3

    Leg een vel bakpapier op een plaat en spuit er kleine toefjes op. Zet 24u in de koelkast om op te stijven.

  4. 4

    Laat de rest van de chocolade smelten au bain marie op een zacht vuurtje.

  5. 5

    Kneed de opgesteven truffels tot bolletjes en dompel ze in de gesmolten chocolade. Rol ze vervolgens door de kokos. Laat een nachtje opstijven in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladetruffels met kokos

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!