Marsala-ijs met rozijnen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Marsala-ijs met rozijnen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Apart ijsje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Overgiet de rozijnen met marsala tot ze net onderstaan en laat ze een nacht weken.

  2. 2

    Meng in een kom 1,5 dl marsala met dooiers, suiker en kaneelpoeder. Mix tot een schuimige massa.

  3. 3

    Zet de kom boven een pan met heet water en blijf kloppen tot het mengsel bindt. Laat afkoelen.

  4. 4

    Klop de room half stijf en spatel hem door het marsalamengsel

  5. 5

    Giet de rozijnen af, laat even uitlekken en doe ze bij het ijsmengsel. Stort het in een diepvriesdoos en zet minimaal 2 uur in de diepvriezer. Of gebruik de ijsmachine.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Overgiet de rozijnen met marsala tot ze net onderstaan en laat ze een nacht weken.

  2. 2

    Meng in een kom 1,5 dl marsala met dooiers, suiker en kaneelpoeder. Mix tot een schuimige massa.

  3. 3

    Zet de kom boven een pan met heet water en blijf kloppen tot het mengsel bindt. Laat afkoelen.

  4. 4

    Klop de room half stijf en spatel hem door het marsalamengsel

  5. 5

    Giet de rozijnen af, laat even uitlekken en doe ze bij het ijsmengsel. Stort het in een diepvriesdoos en zet minimaal 2 uur in de diepvriezer. Of gebruik de ijsmachine.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.