Kalfsvinken
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsvinken

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke variant op de klassieke "blinde vinken"

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot heel fijn. Kneed hem samen met de peterselie door het gehakt.

  2. 2

    Verdeel het gehakt over de kalfslapjes en rol ze op. U kunt ze nog omwikkelen met een reepje vet (verkrijgbaar bij de slager), maar nodig is het niet. Bind vast met keukentouw. 

  3. 3

    Bak de kalfsvinken rondom aan in de boter. Schik ze in een braadschaal en leg er de rozemarijn bij. Dek af en zet 10 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot heel fijn. Kneed hem samen met de peterselie door het gehakt.

  2. 2

    Verdeel het gehakt over de kalfslapjes en rol ze op. U kunt ze nog omwikkelen met een reepje vet (verkrijgbaar bij de slager), maar nodig is het niet. Bind vast met keukentouw. 

  3. 3

    Bak de kalfsvinken rondom aan in de boter. Schik ze in een braadschaal en leg er de rozemarijn bij. Dek af en zet 10 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.