Lichte cupcakes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lichte cupcakes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vetarm? Nee, maar wel verleidelijk 

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175° C.  Rasp de citroenschil. 

  2. 2

    Roer de margarine romig. Splits het ei. 

  3. 3

    Vermeng de margarine met de eidooier, de citroenschil, de vanille-essence, het citroensap en wat zoetstof. Voeg er de bloem aan toe en meng goed. 

  4. 4

    Roer er ook de plattekaas door. 

  5. 5

    Klop het eiwit stijf en spatel het er voorzichtig door. 

  6. 6

     Vul 6 papieren cakevormpjes voor 2/3 met het mengsel. 

  7. 7

    Bak de cupcakes in 15 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175° C.  Rasp de citroenschil. 

  2. 2

    Roer de margarine romig. Splits het ei. 

  3. 3

    Vermeng de margarine met de eidooier, de citroenschil, de vanille-essence, het citroensap en wat zoetstof. Voeg er de bloem aan toe en meng goed. 

  4. 4

    Roer er ook de plattekaas door. 

  5. 5

    Klop het eiwit stijf en spatel het er voorzichtig door. 

  6. 6

     Vul 6 papieren cakevormpjes voor 2/3 met het mengsel. 

  7. 7

    Bak de cupcakes in 15 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.