Wrap met avocado en garnalen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wrap met avocado en garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het leukste aan die heerlijke wraps: je mag nog eens met je handen eten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil en ontpit de avocado's, snij ze in blokjes. Pel de uien en snij ze in ringen. Spoel de limoenen, rasp ½ kl van de schil, pers ze allebei uit.  Pel en pers de knoflook. Snipper de bieslook. 

  2. 2

     Maak het deeg voor de tortilla's. Zeef de bloem met het zout in een diepe kom. Kneed er de margarine door. Voeg geleidelijk aan het water toe en kneed tot een soepele bal. Laat 15 minuten rusten. 

  3. 3

    Vermeng het limoensap met de schil. Schep er de avocado, de ui, de garnalen en wat koriander door. Breng op smaak met paprikapoeder (en zout). 

  4. 4

    Verdeel het deeg in 4 balletjes en rol ze uit tot cirkels van ± 15 cm. Bak ze aan beide kanten in de olijfolie. Laat ze op een bord rusten.

  5. 5

    Vermeng de plattekaas met de knoflook en de bieslook. Breng op smaak met paprikapoeder en koriander. 

  6. 6

    Verdeel het plattekaasmengsel over de tortilla's en bestrooi met de helft van de geraspte kaas. Schep er het garnalenmengsel op en strooi er de rest van de kaas over. 

  7. 7

    Vouw de tortilla's twee keer dicht (zodat er een kwart van een cirkel ontstaat). Serveer ze met de sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil en ontpit de avocado's, snij ze in blokjes. Pel de uien en snij ze in ringen. Spoel de limoenen, rasp ½ kl van de schil, pers ze allebei uit.  Pel en pers de knoflook. Snipper de bieslook. 

  2. 2

     Maak het deeg voor de tortilla's. Zeef de bloem met het zout in een diepe kom. Kneed er de margarine door. Voeg geleidelijk aan het water toe en kneed tot een soepele bal. Laat 15 minuten rusten. 

  3. 3

    Vermeng het limoensap met de schil. Schep er de avocado, de ui, de garnalen en wat koriander door. Breng op smaak met paprikapoeder (en zout). 

  4. 4

    Verdeel het deeg in 4 balletjes en rol ze uit tot cirkels van ± 15 cm. Bak ze aan beide kanten in de olijfolie. Laat ze op een bord rusten.

  5. 5

    Vermeng de plattekaas met de knoflook en de bieslook. Breng op smaak met paprikapoeder en koriander. 

  6. 6

    Verdeel het plattekaasmengsel over de tortilla's en bestrooi met de helft van de geraspte kaas. Schep er het garnalenmengsel op en strooi er de rest van de kaas over. 

  7. 7

    Vouw de tortilla's twee keer dicht (zodat er een kwart van een cirkel ontstaat). Serveer ze met de sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.