Varkensgebraad met lente-ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensgebraad met lente-ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Varkensvlees met oosterse aroma's

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze schuin in ringen. Hak de knoflook fijn.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout en schroei het rondom dicht in 2 eetlepels olijfolie. Bak de varkenslende zo' n 45 minuten op de rooster in de oven. zet er een bakblik onder om het braadvocht op te vangen.

  3. 3

    Fruit de lente-uitjes met de knoflook en de gember 2 tot 3 minuten in de rest van de olie. Kruid met kurkuma en kerriepoeder en roerbak mee. Voeg de honing toe. Blus met de witte wijn en laat nog 2 à 3 minuten sudderen. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Neem het vlees uit de oven en laat even rusten onder aluminiumfolie. Snij mooie plakken van het gebraad en serveer ze met de lente-uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze schuin in ringen. Hak de knoflook fijn.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout en schroei het rondom dicht in 2 eetlepels olijfolie. Bak de varkenslende zo' n 45 minuten op de rooster in de oven. zet er een bakblik onder om het braadvocht op te vangen.

  3. 3

    Fruit de lente-uitjes met de knoflook en de gember 2 tot 3 minuten in de rest van de olie. Kruid met kurkuma en kerriepoeder en roerbak mee. Voeg de honing toe. Blus met de witte wijn en laat nog 2 à 3 minuten sudderen. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Neem het vlees uit de oven en laat even rusten onder aluminiumfolie. Snij mooie plakken van het gebraad en serveer ze met de lente-uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.