Hartige flensjes met Chinese kool
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hartige flensjes met Chinese kool

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Anders dan anders

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de kool en snij de bladeren in reepjes.

    Snij het vet van de ham en snij in fijne reepjes.

    Snipper de ui fijn.

    Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. 2

    Meng de ham met de ui en stoof 2 minuten in 3 el olie op een laag vuur.

  3. 3

    Voeg de koolreepjes toe en stoof 10 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Maak intussen een pannenkoekenbeslag van de bloem, de eieren, de melk en het koud water. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Vet de pan in met olijfolie en bak 8 flensjes. Hou ze warm in een de oven.

  5. 5

    Vul per persoon 2 flensjes met Chinese kool en beleg met de ham. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de kool en snij de bladeren in reepjes.

    Snij het vet van de ham en snij in fijne reepjes.

    Snipper de ui fijn.

    Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. 2

    Meng de ham met de ui en stoof 2 minuten in 3 el olie op een laag vuur.

  3. 3

    Voeg de koolreepjes toe en stoof 10 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Maak intussen een pannenkoekenbeslag van de bloem, de eieren, de melk en het koud water. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Vet de pan in met olijfolie en bak 8 flensjes. Hou ze warm in een de oven.

  5. 5

    Vul per persoon 2 flensjes met Chinese kool en beleg met de ham. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.