Kruidige gehaktballetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruidige gehaktballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker pittig

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week het brood even in de melk en knijp het uit. Vermeng het met het gehakt, het ei, het spek, de knoflook, de munt en de oregano. Kruid met chilipoeder, peper en zout.

  2. 2

    Vorm van het mengsel 12 gehaktballen en bak ze rondom goudbruin in wat olijfolie. Doe er de sjalot bij en bak even mee.

  3. 3

    Blus met de bouillon, zet het vuur zachter en laat 30 minuten sudderen, of tot de saus wat is ingedikt.

  4. 4

    Strooi er voor het serveren de peterselie over en garneer met enkele muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week het brood even in de melk en knijp het uit. Vermeng het met het gehakt, het ei, het spek, de knoflook, de munt en de oregano. Kruid met chilipoeder, peper en zout.

  2. 2

    Vorm van het mengsel 12 gehaktballen en bak ze rondom goudbruin in wat olijfolie. Doe er de sjalot bij en bak even mee.

  3. 3

    Blus met de bouillon, zet het vuur zachter en laat 30 minuten sudderen, of tot de saus wat is ingedikt.

  4. 4

    Strooi er voor het serveren de peterselie over en garneer met enkele muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.