Varkensgebraad met kaas en prei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensgebraad met kaas en prei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke en bovendien budgetvriendelijke ovenschotel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het varkensgebraad in plakken van 1 cm dikte. Snij de stengels preiwit schuin in stukken van 4 cm. Snij de jonge kaas in plakjes middendoor. Stoof de prei alvast wat aan.

  2. 2

    Bestrijk een ovenschotel met boter en vul ze dakpansgewijs met afwisselend plakjes gebraad, plakjes kaas en stukjes prei. Kruid met peper en zout en beleg hier en daar met vlokjes boter.

  3. 3

    Zet de schotel 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Lekker met aardappelpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het varkensgebraad in plakken van 1 cm dikte. Snij de stengels preiwit schuin in stukken van 4 cm. Snij de jonge kaas in plakjes middendoor. Stoof de prei alvast wat aan.

  2. 2

    Bestrijk een ovenschotel met boter en vul ze dakpansgewijs met afwisselend plakjes gebraad, plakjes kaas en stukjes prei. Kruid met peper en zout en beleg hier en daar met vlokjes boter.

  3. 3

    Zet de schotel 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Lekker met aardappelpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.