Pizza bianca met 5 kazen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza bianca met 5 kazen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem, gist, zout en olie in een kom of in de keukenmachine en doe er 300 ml lauw (maar niet te warm) water bij. Kneed tot een glad en soepel deeg. Dek af met vershoudfolie en laat 40 min. rijzen

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 4 stukken en rol ze uit tot individuele pizza’s.

  3. 3

    Meng de parmezaan met de mascarpone, cambozola en gorgonzola. Bestrijk de pizzabodems met dit mengsel. Kruid met peper en een beetje zout. Verdeel wat gesnipperde rozemarijnnaaldjes over de bodems.

  4. 4

    Snij de aardappelen in plakjes. Verdeel ze over de pizzabodems en leg er de plakjes mozzarella op

  5. 5

    Bak de pizza’s 10 à 15 minuten in de oven. Werk af met een takje verse rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem, gist, zout en olie in een kom of in de keukenmachine en doe er 300 ml lauw (maar niet te warm) water bij. Kneed tot een glad en soepel deeg. Dek af met vershoudfolie en laat 40 min. rijzen

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 4 stukken en rol ze uit tot individuele pizza’s.

  3. 3

    Meng de parmezaan met de mascarpone, cambozola en gorgonzola. Bestrijk de pizzabodems met dit mengsel. Kruid met peper en een beetje zout. Verdeel wat gesnipperde rozemarijnnaaldjes over de bodems.

  4. 4

    Snij de aardappelen in plakjes. Verdeel ze over de pizzabodems en leg er de plakjes mozzarella op

  5. 5

    Bak de pizza’s 10 à 15 minuten in de oven. Werk af met een takje verse rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.