Gegrilde kippenbouten met maïs en pepertjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde kippenbouten met maïs en pepertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verdeel de maïskolven in gelijke stukken. Spoel de pepertjes en laat uitlekken.

  2. 2

    Meng 4 eetlepels zonnebloemolie met de honing, worcestershiresaus, het paprikapoeder en een flinke snuif peper en zout. Bestrijk er de maïs mee en gril ze in een kwartiertje goudbruin
    op de barbecue. Keer geregeld om.

  3. 3

    Bestrijk de kip en de pepertjes met de rest van de marinade en gril eveneens goudbruin. Serveer alles op een grote schaal. Lekker met een gepofte aardappel en een frisse
    komkommersalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verdeel de maïskolven in gelijke stukken. Spoel de pepertjes en laat uitlekken.

  2. 2

    Meng 4 eetlepels zonnebloemolie met de honing, worcestershiresaus, het paprikapoeder en een flinke snuif peper en zout. Bestrijk er de maïs mee en gril ze in een kwartiertje goudbruin
    op de barbecue. Keer geregeld om.

  3. 3

    Bestrijk de kip en de pepertjes met de rest van de marinade en gril eveneens goudbruin. Serveer alles op een grote schaal. Lekker met een gepofte aardappel en een frisse
    komkommersalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.